La Calandra s'encarregarà de la bugaderia del Consorci Hospitalari de Vic

La cooperativa seguirà realitzant tasques de neteja durant els pròxims tres anys

La Calandra portarà a terme el servei de bugaderia del Consorci, com ara els uniformes
La Calandra portarà a terme el servei de bugaderia del Consorci, com ara els uniformes | Consorci Hospitalari de Vic
Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:49h
La Calandra s'encarregarà de realitzar el servei de bugaderia del Consorci Hospitalari de Vic els pròxims 3 anys amb opcions de 3 més, després que el Consorci li hagi adjudicat mitjançant un concurs públic. La institució hospitalària necessita cada any el rentatge de 455 tones de roba per netejar llençols, tèxtil del llit, flassades, uniformes, tovalloles o bates per als pacients per poder gestionar tots els seus centres. 

El cost del servei serà de 2,58 milions d’euros, 430.000 euros per any, i inclou el subministrament de tota la roba plana per a l’Hospital Universitari de Vic, la Clínica de Vic, Osona Salut Mental, l’Hospital Sant Jaume de Manlleu i la Residència Aura. També portarà a terme els serveis de bugaderia dels uniformes i vestuari dels més de 1.500 professionals que hi treballen.

Segons informa el Consorci en un comunicat, l’adjudicació respon "a la contractació d’una empresa especialitzada que ofereixi un servei de qualitat per desenvolupar amb garanties aquesta activitat auxiliar clau en el dia a dia dels hospitals" i a la integració social, la sostenibilitat i el desenvolupament del territori que té La Calandra amb la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat. 

 
Arxivat a