La Trabucaire de Taradell es presenta formalment com a assemblea de joves

El pròxim 20 d'agost realitzaran un debat en el qual donaran a conèixer el seu projecte

Reportatge sobre el naixement de la Trabucaire
Reportatge sobre el naixement de la Trabucaire | David Salas
Redacció
10 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:58h

 


L'assemblea de joves la Trabucaire de Taradell es presenta formalment el pròxim 20 d'agost. Ho fan de 18.00 hores a 20.00 hores a la plaça de les Eres de la població, amb un debat obert i una presentació del seu projecte, en la qual volen que "tothom hi digui la seva". A l'acte hi participaran, a més dels membres de la Trabucaire, militants d'Arran Osona, per tal que puguin donar "una perspectiva més àmplia de com s'organitza el jovent en l'àmbit comarcal i com és aquesta tasca", segons argumenten des de l'assemblea.

També participaran de la presentació dues veïnes de Taradell implicades en la política municipal, així com Xevi Huguet, exmilitant de Maulets Osona i del Casal Independentista el Gurri, que explicarà quines lluites es van desenvolupar temps enrere; i Maria Godayol, de SomDones i l'ANC de Taradell, que per la seva banda farà una explicació de l'època en la qual a Taradell "hi havia cinemes i sales de festa".

La Trabucaire es defineix com una "assemblea de joves inconformistes", que va néixer amb la intenció de donar un oci alternatiu pel jovent de Taradell i per potenciar que els més joves es puguin quedar a la població a fer diferents activitats.
 

Cartell de l'acte de presentació de la Trabucaire de Taradell. Foto: La Trabucaire

Arxivat a