Música i bandolerisme, un cap de setmana ple d'activitats a Viladrau

Torna el VIII Festival de Carlos Redondo amb una actuació de jazz, dissabte, i divendres i diumenge es faran actes sobre en Serrallonga

Ball de les Bruixes de Viladrau
Ball de les Bruixes de Viladrau | Joan Parera
Redacció
09 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:05h
Viladrau acollirà aquest cap de setmana diverses activitats relacionades amb la música i el bandolerisme. Dissabte continuarà el VIII Festival de Música Marcos Redondo, que ja es va iniciar el dia 5 d'agost, i divendres tindrà lloc un acte sobre la història d'en Serrallonga i els bandolers.

El divendres es farà una passejada nocturna guiada per apropar-se al fenomen dels bandolers, que porta per nom Serrallonga, de la història al mite. El recorregut acabarà amb un tast de menjar i beure de l'època i es tornarà a repetir el divendres 18. Dissabte 12 continuarà el festival de música Marcos Redondo amb l'actuació de jazz d'Ignasi Terraza Trio i Luigi Grasso a les 10 de la nit. A més, el concert anirà acompanyat d'un sopar pica-pica que començarà a dos quarts de 9 del vespre.

Finalment, el diumenge 13 hi haurà l'activitat Montseny terra de bandolers i bruixes, un itinerari pel bosc que servirà per conèixer la història d'en Serrallonga, els bandolers i les bruixes. 

Cartells dels esdeveniments
 

Cartell el Montseny terra de bandolers i bruixes Foto: Ajuntament de Viladrau

 

Cartell del Festival de Música Carlos Redondo Foto: Ajuntament de Viladrau

 

Cartell Serrallonga de la història al mite Foto: Portal del Montseny