Dos joves osonencs volen participar a l'Uniraid solidari pel Marroc

Arnau Soria i Marc Pareja, estudiants del Grau Superior del Centre Tècnic del Vallès, busquen col·laboradors per afrontar les despeses econòmiques

L'equip Marbellats, format per Arnau Sòria i Marc Pareja
L'equip Marbellats, format per Arnau Sòria i Marc Pareja | Ajuntament de Calldetenes
Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:37h
L’equip osonenc Els Marbellats, format per Arnau Soria i Marc Pareja, estudiants del Cicle Formatiu de Grau Superior del Centre Tècnic del Vallès, s'han proposat participar en la setena edició de l'UniRaid. L'esdeveniment, que tindrà lloc del 24 de febrer al 4 de març, consisteix a realitzar un recorregut solidari pel Marroc amb un cotxe de més de 20 anys.

L'UniRaid és una aventura formativa i solidària per a estudiants, on cada equip ha de ser capaç de desenvolupar un pla d'empresa i aconseguir patrocinis. Durant 9 dies l'equip osonenc haurà de lliurar un mínim de 30 kg de material solidari a les escoles del desert del país marroquí. L'esdeveniment no és una competició ni una carrera, sinó un projecte solidari amb esperit humanitari i esportiu. 

En aquests moments els dos osonencs han començat a preparar el cotxe i busquen col·laboradors que els donin suport econòmic per fer front a les despeses de la prova solidària a canvi de visibilitat. 

Els pilots començarien la prova a Osona fins Algesires. Allà, agafarien el ferri per arribar a Tànger i llavors realitzarien 7 etapes en les quals podrien conduir per carreteres de muntanya, sorra i dunes. Un cop allà, repartiran roba, joguines, material escolar i altres recursos solidaris per ajudar als necessitats.