La Fira del Pescador de Roda de Ter estrena un concurs per a veterans

La XXIIa edició, que es farà de divendres 28 a diumenge 30, dobla el nombre de participants de la 2a edició del Campionat de Carpfishing

Fira del Pescador de Roda de Ter, l'any passat
Fira del Pescador de Roda de Ter, l'any passat | Josep Maria Costa
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat el 28 de juliol a les 10:59h
Roda de Ter torna a convertir-se en la capital de la pesca d'aigua dolça aquest cap de setmana amb una nova edició de la Fira del Pescador al Passeig del Ter. A partir del divendres 28, i fins al diumenge 30 de juliol, pescadors d'arreu participaran en concursos i curses, i podran gaudir de la fira dedicada a aquesta temàtica.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota de premsa, entre els actes d'enguany, destaca el primer Concurs de Pesca de Veterans, adreçat als pescadors de més de 60 anys. De fet, l'any passat ja es va incorporar el Campionat de Carpfishing, una modalitat de pesca esportiva que està orientada a la captura de grans carpes, i que enguany, en la seva segona edició, ha doblat el nombre de participants. Aquestes dues activitats seran les encarregades de donar el tret de sortida el divendres 28.

Aquest mateix dia hi haurà la 5a Cursa de carpes artificials, que enguany es fa a les 8 del vespre perquè encara sigui de clar. Mitja hora més tard hi haurà l'acte d'inauguració que, segons els organitzadors, fins ara passava molt desapercebuda; i per això després d'aquesta hi haurà l'entrega de premis del Caprfishing. En l'acte hi assistirà el president de la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting, Albert Vidal, el qual s'encarregarà de fer la inauguració juntament amb l'alcalde de Roda de Ter, Albert Serra, el president de la Societat de Pescadors Esportius (SPE) de Roda, Xavier Carrera, i altres membres del consistori rodenc.

Baixa important: Francesc Mauri

Tal com expliquen també en la nota, una baixa important del certamen de pesca és Francesc Mauri, que durant els dies de la fira feia demostracions de pesca de cíprids amb mosca artificial, explicacions demostracions de llançat de mosca. Carrera considera que "és una absència important".

L'Ajuntament de Roda de Ter i la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter col·laboren junts en aquesta XXIIa edició. L'alcalde del municipi, Albert Serra, va lloar la tasca de la Societat de Pescadors Esportius de Roda de Ter i l'aposta per aportar-hi novetats any rere any. Enguany la xifra del pressupost, també es més alta. Concretament de 13.000 euros, mil euros més que l'edició de l'any passat.
 

Consulta tota la programació

Consulta tota la informació de la Fira

Recull de galeries de fotos de la Fira del Pescador de Roda de Ter

Presentació de la Fira Foto: Ajuntament de Roda de Ter

Arxivat a