Les Masies de Voltregà destina 116.800 euros per arreglar els carrers

Els treballs, que es realitzaran el mes d'agost, tindran lloc en les vies de General Galceran, Santa Llúcia i Passatge Sant Esteve de Vinyoles, entre d'altres

Redacció
27 de juliol del 2017
Actualitzat a les 22:37h

El carrer Sant Jaume de Les Masies de Voltregà Foto: Ajuntament de Les Masies de Voltregà


L'Ajuntament de les Masies de Voltregà arreglarà alguns carrers del municipi i millorarà l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda mitjançant un cost de 116.802 euros. Les obres, que començaran a l'agost, s’emmarquen dins el Pla de Mobilitat i Accessibilitat aprovat pel ple municipal. Durant tot el mes s'adequaran els carrers i places per eliminar les barreres arquitectòniques. 

Segons explica l'Ajuntament en una nota de premsa, els treballs d'asfaltat tindran lloc al carrer Ter i a la circumval·lació de la Gleva, el carrer Marquesos de Palmerola i els carrers General Galceran, Santa Llúcia i Passatge Sant Esteve de Vinyoles. 

Pel que fa a les tasques per millorar l'accessibilitat es produiran al carrer Sant Esteve de Vinyoles, on s'eixamplaran i es faran accessibles les voreres; a l'entrada de l'escola bressol Can Riva i en el tram inicial del carrer Sant Jaume al Poble Sec, on s'instal·larà una plataforma única que permetrà eliminar les barreres arquitectòniques. A més, es delimitarà un espai per als vianants i s'incorporarà un reductor de velocitat per als vehicles.

Gemma Sánchez, regidora d'urbanisme, comenta que "són la continuació de les obres iniciades ja fa uns cinc anys a diversos carrers del municipi amb l'objectiu d'anar adaptant els nostres carrers al pla d'accessibilitat que tenim aprovat i que en el seu conjunt puja a més de 8 milions d'euros. Pel cost global del projecte anem fent actuacions any rere any".

Les obres no s'acabaran a l'agost. Durant la tardor es destinaran 15.000 euros per millorar l’aparcament de la zona del mercat dels diumenges i la plaça dels Països Catalans. 
 

Escola Can Riva Foto: Ajuntament de les Masies de Voltregà