El bar Atmosfera de Torelló tancarà el 30 de juliol per les restriccions horàries

Un dels propietaris explica que prenen la decisió "abans que sigui massa tard"

El bar en una imatge d'arxiu
El bar en una imatge d'arxiu | Facebook Atmosfera
Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:54h
El cèntric bar Atmosfera de Torelló abaixarà la persiana el proper 30 de juliol. La decisió dels propietaris arriba tres setmanes després que l'Ajuntament apliqués les restriccions horàries. Aquesta ordenança els obligava a tancar a la 1 de la nit. Un dels propietaris, Jordi Romero, explica a Osona.com, que "no ha passat ni un mes i ja hem vist per on van els trets". "Hem pres la decisió de tancar abans que sigui massa tard", es lamenta. A més, el propietari remarca que també els han fet tancar la terrassa, "que ara a l'estiu és un punt fort".

Romero recorda que, quan els va arribar la notícia, "entre l'horari i la terrassa, va ser un cop dur, però vam decidir tirar endavant per veure com funcionava". Tot i així, no ho veuen possible amb aquestes condicions. El propietari apunta que van començar aquest "projecte amb molta il·lusió i enfocat a l'oci nocturn", des d'un primer moment, es va plantejar aquesta activitat a l'Ajuntament que, llavors, els va donar el vistiplau.

Jordi Romero i Pep Berrocal van obrir el bar feia un any i tres mesos, però es tracta d'un establiment històric que fa més d'una vintena que està al poble. Hi ha nascut entitats com els Deixebles de Sant Feliu, explicava el propietari, remarcant que alguns bars de la zona "estan espantats per si algun dia els pot passar a ells".
Arxivat a