VÍDEO Acrobàcies aèries amb teles des d'un globus aerostàtic a Olost

Espectaculars imatges dels Acrobratistes, joves que "s'emboliquen" amb el futur

Redacció
18 de juliol del 2017
Somia't, produït per Nebraska Produccions, vol esdevenir r un documental de mitja hora per fer conèixer la companyia Acrobatistes.
Somia't, produït per Nebraska Produccions, vol esdevenir r un documental de mitja hora per fer conèixer la companyia Acrobatistes. | Nebraska Produccions


Al món no tot són malaurades notícies. Voltant per les xarxes es troba una munió de gent, especialment joves, que malden per bastir un futur més optimista. És el cas dels Acrobatistes, una companyia d'espectacles i teles acrobàtiques fincada al Penedès, i formada, entre una desena més, per dos joves estudiants de 18 anys: Fèlix Diaz-Prieto i Foix Martín.

Com a part del seu entrenament no se'ls va acudir cap altra idea que canviar el sostre del local d’assaig on pengen les teles, a l’Espai d’Entrenament d’Educació Corporal 3E, a Vilafranca del Penedès, i cercar “llocs extrems”. De les idees als van passar als fets: de primer, van anar a la muntanya de Montserrat a fer exercicis a La Foradada; també, en van fer al Castellot o penjats d’una roca sobre la mar, però mai no ho havien intentat en un lloc tan arriscat com dalt d'un globus aerostàtic.

I tal dit, tal fet: el passat 30 de març van anar fins a Olost per pujar dalt d’un globus i fer acrobàcies amb teles des d'una alçada considerable, a 600 metres del terra. El somni es feia realitat, aquest 18 juny, en forma del vídeo Somia't, produït per Nebraska Produccions, amb l'objectiu que pugui esdevenir un documental de mitja hora per fer conèixer la companyia de circ.

La tela acrobàtica és una disciplina gimnàstica i esportiva que ve del món del circ i que combina equilibri, flexibilitat i força. Evidentment, aquests joves, per molt que s'enlairin, és evident que toquen molt de peus a terra.