Organitzen una jornada empresarial per fomentar la integració de persones amb discapacitat

La presidenta de FemCAT, Teresa Navarro, remarca que les empreses que no reben assessorament "tenen menys possibilitats d'èxit"

Durant la jornada a Sant Tomàs
Durant la jornada a Sant Tomàs | FemCAT
Redacció
16 de juliol del 2017
La Fundació privada d'Empresaris Catalans, FemCAT, va organitzar aquest dijous una jornada per empresaris d'Osona per fomentar la integració de persones amb discapacitat, a Calldetenes (Sant Tomàs de Riudeperes). Sota el títol "La integració de les capacitats diverses", experts i empresaris van compartir diferents experiències i aprenentatges, juntament amb testimonis de persones amb discapacitats diverses.

Tal com explicava la presidenta de l'entitat, Teresa Navarro, l'objectiu principal és ajudar a altres companyies a vèncer la por a l'hora de contractar persones amb discapacitat. Precisament, Navarro apuntava que les empreses que no reben assessorament "tenen menys possibilitats d'èxit".

Pel que fa a Osona, la presidenta deia que hi ha referents com l'empresa Bon Preu, que fa temps que ha incorporat treballadors amb discapacitat, i l'entitat de Sant Tomàs amb serveis com el TAC Osona. Navarro remarcava el paper que juga aquesta entitat: "Hi ha més empreses a Osona que ho han pogut fer perquè han tingut un millor acompanyament, que no en una comarca on les entitats no estan tan consolidades".