Un osonenc llança una plataforma per trobar la millor discoteca segons les preferències dels usuaris

Enric Rabert lidera el projecte Nightco que permet trobar el local d'oci nocturn

L'equip Nightco a les oficines de Barcelona
L'equip Nightco a les oficines de Barcelona | Nightco
Redacció
17 de juliol del 2017
La start-up Nightco, que lidera l'emprenedor osonenc Enric Rabert, ha llançat una plataforma online que facilita trobar el local d'oci nocturn en funció de les necessitats i preferències dels clients, permet adquirir entrades, consumicions i fins i tot inscriure's a Guests Lists gratuïtes per no fer cua a l'entrada dels establiments. La companyia, que ha començat a funcionar aquest estiu, ha firmat més de 150 acords amb locals d'oci nocturn de Catalunya.

El portal permet que els usuaris puguin trobar discoteques, festivals o llocs per sortir de festa a la nit en funció d'opcions com la localitat, els dies oberts, les preferències musicals, el cost, l'orientació sexual i l'edat. L'oferta principal de Nightco són locals de la Costa Brava i Barcelona, ja que són zones amb gran afluència a l'estiu. Malgrat que ja disposen de 150 locals, només una cinquantena d'ells estan disponibles, ja que volen "controlar que tots els processos vagin bé abans de donar entrada a la resta", manifesta l'emprenedor. 

La idea, finançada amb capital privat, es tracta d'una proposta "innovadora i inèdita en el mercat on tan sols existeixen les webs dels locals o altres plataformes que no ofereixen les mateixes prestacions", comenta Rabert. 

La plataforma va destinada a persones de 18 a 35 anys, encara que es pot adaptar a una xifra superior dels 35. A hores d'ara l'idioma és en anglès, però es traduirà a més llengües.
 

Els usuaris de Nightco poden cercar un local mitjançant les seves preferències Foto: Nightco