Un concurs de pintura, principal novetat de la Fira de la Mercè de Calldetenes

Entre les novetats també destaca un taller de maquillatge i una exhibició de country

Moment de l'edició passada de la Fira de la Mercè
Moment de l'edició passada de la Fira de la Mercè | Ajuntament de Calldetenes
Redacció
17 de juliol del 2017

Moment de l'edició passada de la Fira de la Mercè Foto: Ajuntament de Calldetenes


El mercadal del comerç i bona teca de Calldetenes, la Fira de la Mercè, ha anunciat que en la sisena edició reunirà pintors de totes les edats, ja que s'organitzarà el primer concurs de pintura ràpida amb tres categories diferents; infantil, juvenil i adult. En l'esdeveniment, el 30 de setembre, també hi haurà altres novetats com el taller de maquillatge per a infants i joves, l’exhibició de country o un sector gastronòmic convidat i no hi faltarà el concurs de melmelades, les puntaires, ni la ballada de sardanes. 

Enguany la fira està ambientada en el món del cinema i hi ha l’opció d’apuntar-se al 5è Ral·li Fotogràfic, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica de Calldetenes, o de participar en el concurs d’Instagram, patrocinat per Can Jubany. 

L’espai gastronòmic i el mercat de pagès tornaran a realitzar-se a la plaça Onze de Setembre i s'oferiran esmorzars, dinars i sopars amb productes locals. El showcooking d’enguany serà una proposta de menú ràpid de la mà de Romà Prat, propietari del nou establiment Läufer que ha obert al carrer Gran de Calldetenes. 

Pel que fa a les propostes infantils, La Cuineta de la fira es mantindrà a la plaça Vella per mostrar als nens i nenes receptes d’alimentació saludable. També es farà la segona edició de la Gimcana familiar, on es recorrerà els establiments locals a la recerca d’un intrús als aparadors.