La nit de comerç de Torelló aplegarà 65 botigues i se centrarà en el circ

La cinquena edició recupera l'espai gastronòmic amb diferents establiments a la plaça Vella

Presentació de la 5a edició de la Nit de Botiguers a Torelló
Presentació de la 5a edició de la Nit de Botiguers a Torelló | Ajuntament de Torelló
Redacció
14 de juliol del 2017
Torelló acollirà la 5a edició de la Nit de Botiguers centrada en el circ i amb la participació de 65 botigues. El comerç nocturn, que tindrà lloc aquest dissabte 15 de juliol a partir de les 8 del vespre, té per objectiu la dinamització comercial del municipi i és organitzat per l'Ajuntament i l'Agrupació de Comerciants. En l'edició d'enguany destaca per la recuperació de l’espai gastronòmic, amb una proposta de diferents establiments a la plaça Vella. 

Fins a les 12 de la nit, els negocis participants oferiran promocions, descomptes, obsequis i ofertes als clients. També hi haurà els comerços de poblacions veïnes de Torelló, que es concentraran en carpes instal·lades a l’efecte. Durant l'esdeveniment els comerços participants oferiran diferents activitats lúdiques al llarg del recorregut comercial.

Un cop tanquin les botigues, l’activitat es traslladarà a la plaça Nova on es farà el sorteig dels premis de la campanya Barris antics. Molt per descobrir, molt per oferir, i més tard el grup Les Tietes Queques farà un concert per tancar la nit. 

Tots els comerços durant la Nit de Botiguers es concentraran a la plaça Nova, el carrer del Pont, el carrer Sant Miquel, el carrer Mossèn Parassols i els 4 Cantons.
Arxivat a