Paula Valls, del Pati de l'Ós de Vic al Festival de Cap Roig

La jove cantautora actuarà el 28 de juliol al prestigiós festival empordanès

Paula Valls en concert al Seminari de Vic.
Paula Valls en concert al Seminari de Vic. | Josep Maria Montaner
Redacció
11 de juliol del 2017
Paula Valls actuarà el proper 28 de juliol actuarà al Festival de Cap Roig presentant el seu treball Black and White. La cantautora de Manlleu és una de les veus més joves del soul i, juntament amb l'acompanyament del seu professor Guillem Soler a piano i veus, i de la prestigiosa banda formada pel contrabaixista Franco Molinari, el guitarrista Quim Abramo i el bateria Joan Carles Aguerri, ja va presentar el seu nou disc a Vic, el dia 5 de juliol.

Valls va oferir un concert amb un so que s'apropa al de la música negra, combinant jazz, soul i funk. Ho va fer dins del programa d'actes de la Festa Major de Vic, al Pati de l'Ós del Seminari de la capital osonenca.
 

Valls es rodeja d'una banda de grans músics. Foto: Josep Maria Montaner


El seu talent a l'hora de crear temes propis s'ajunta amb la coproducció de Guillem Soler, un músic amb àmplia experiència que l'acompanya en aquest projecte. Junts, i amb la seva banda, actuaran en un concert com a taloners de Blaumut a Cap Roig. Al festival, comparteixen cartell amb artistes com Estopa, Melendi, Passenger, Luis Fonsi, Dani Martín o Woody Allen.

Un altre grup osonenc que actuarà als jardins situats a Calella de Palafrugell serà el trio d'indie-folk La Iaia, els quals tocaran el 10 d'agost.
 

Paula Valls va actuar a Vic durant la Festa Major 2017. Foto: Josep Maria Montaner

 

El talent de la cantautora de Manlleu l'ha portat fins al Festival de Cap Roig. Foto: Josep Maria Montaner

Arxivat a