Mazoni i Joan Colomo, caps de cartell del festival Cantilafont de Santa Eulàlia de Puig-oriol

Músics, artistes de circ i propostes gastronòmiques són les principals novetats de la 5a edició

Mazoni presentarà el seu nou disc al festival de Cantilafont
Mazoni presentarà el seu nou disc al festival de Cantilafont | ACN
Redacció
05 de juliol del 2017
Actualitzat el 19 de juliol a les 11:33h

L’Associació Voraviu Produccions Culturals prepara la 5a edició del festival del lluçanès Cantilafont amb un programa ple d'activitats que dóna valor a la cultura. Músics, artistes de circ i propostes gastronòmiques són les principals novetats pel cicle, que enguany se celebrarà el 15 de juliol a Santa Eulàlia de Puig-oriol entre les 5 de la tarda i les 3 de la matinada.

La part musical estarà plena de grups reconeguts del panorama actual. El grup XY presentarà el seu primer disc Equilibri. Qui també estrenarà disc és el cantant de l'Empordà Mazoni, Carn os i tot inclòs, i Joan Colomo que presentarà en solitari Sistema. També passaran grups com Bigott i Zulu Zulu. Pel que fa als espectacles de circ, dues companyies visitaran el cicle. Es tracten d'EIA amb l'espectacle Espera, un show de mans, i Marilén Ribot Atempo Circ, una representació de corda volant.

La proposta gastronòmica tindrà 8 productors locals que es van seleccionar mitjançant una convocatòria. Aquests treballen amb productes de proximitat i qualitat. Formatges de Lluçà, Can Salada, Cal Janet, Cal Girvent, El Taulell, Postres artesanes Santa Eulàlia, Pastissos Ca la Mercè, Forn Cal Pujals i Dasca Vives són els 8 establiments que participaran en l'oferta gastronòmica. 

En aquesta edició, s'han habilitat entrades anticipades online que costaran 5 euros. Els nens i nenes d'entre 6 a 12 anys hauran de pagar 4 euros, una nova tarifa, mentre que els tiquets a taquilla tindran un cost de 8. A més, com  ja es va fer l'any anterior s'utilitzarà la pròpia moneda del festival, el canti, que permetrà pagar qualsevol beguda o àpat.

Des de la primera edició el festival ha anat incrementant l'assistència. El primer any hi van assistir un total de 250 persones mentre que en la quarta i darrera edició hi van passar més de 1600.
 

Consulta el cartell de la programació

Mazoni durant un concert a la sala 2 d'Apolo Foto: Pau Cortina // ACN

Arxivat a