Una vintena de joves participen en el camp de treball de Calldetenes per millorar els espais naturals

En el Voluntariat Ambiental 2017 els participants se centren en el disseny, la construcció i la instal·lació de cartells informatius en cada zona

Els joves que participen en el projecte
Els joves que participen en el projecte | Ajuntament de Calldetenes
Redacció
09 de juliol del 2017
Un grup de 20 joves acompanyats per monitors i la brigada municipal participaran en el projecte Voluntariat Ambiental 2017. Aquest consisteix en connectar i millorar els quatre espais naturals arranjats dels anys anteriors durant tres setmanes del mes de juliol. La iniciativa, que va començar el dilluns dia 3 i enguany és la cinquena edició, combina l’oci amb l’aprenentatge de tasques manuals, treball en equip i autonomia.

Les activitats del voluntariat se centren en el disseny, la construcció i la instal·lació d’un cartell informatiu per a cada zona, per a posar en relleu la finalitat i característiques de les intervencions, i donar significació al projecte. Es portaran a terme treballs de jardineria, fusteria, pintura, però també de disseny i redacció amb la realització dels cartells. També s'obrirà un blog pel qual s'anirà actualitzant, amb la finalitat d’explicar i il·lustrar el dia a dia. En aquesta nova edició, es mantenen les activitats d’oci per motivar els joves amb la sortida a un parc aquàtic i l’abonament per a la piscina municipal.

El dia de la cloenda, divendres 21, es realitzarà un recorregut pels diversos espais i els joves explicaran les actuacions portades a terme a tothom qui assisteixi. En aquest acte també se’ls entregarà la carta d’agraïment i el diploma acreditatiu dels treballs.