La música barroca s'endinsa a l'Esquirol aquest cap de setmana

El festival, dins del programa Collsacabra Creix, comptarà amb les actuacions de No em Barroca, Plaisir Baroque i Sonare Sopra’l Basso

El grup Sonare sopra’l basso tocarà diumenge 16 de juliol
El grup Sonare sopra’l basso tocarà diumenge 16 de juliol | Ajuntament de l'Esquirol
Redacció
12 de juliol del 2017
Actualitzat el 14 de juliol a les 9:46h
El cap de setmana de música barroca se celebrarà a l'església romànica de Sant Martí Sescorts amb grups de renom com el duet francès Plaisir Baroque. El festival, que tindrà lloc al 14, 15 i 16 de juliol, oferirà música barroca dels segles XVI, XVII i XVIII. L'esdeveniment s'emmarca dins la tercera temporada del cicle anual d'activitats culturals Collsacabra Creix.

Els concerts de divendres i dissabte seran a dos quarts de 9 del vespre i diumenge a les 7 de la tarda. El duet No em barroca encetarà el cicle el divendres 14 de juliol amb l'actuació d'Eloi Fuguet a les flautes de bec i de Marçal Ayats al violoncel.

Dissabte actuarà el duet femení d'origen francès, Plaisir Baroque, format per Eva Curto, violoncel, i Carole Parer, al clavicèmbal. El festival el tancarà diumenge el trio Sonare Sopra'l Basso, amb Jordi Argelaga a la flauta de bec i oboè barroc; Noemí Martínez Agell, a la tiorba; i Anna Losantos, al fagot barroc.