Mazoni, entre la programació del cicle de Música a la gespa del Castell de Montesquiu

En la segona edició hi haurà concerts de petit format tot el dissabte acompanyats de tallers, teatre, jocs i oferta gastronòmica

Mazoni estrenarà nou disc al festival Música a la gespa
Mazoni estrenarà nou disc al festival Música a la gespa | Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
Redacció
06 de juliol del 2017
Actualitzat el 07 de juliol a les 16:05h
El Castell de Montesquiu celebrarà la segona edició del festival de la Música a la gespa el 7 de juliol, amb concerts de petit format, tallers, teatre, jocs i serveis de menjar diversos al llarg del dia. Riverter Dixieland, Halldor Mar o Mazoni són alguns dels artistes que passaran pel cicle musical. 

Riverter Dixieland donarà el tret de sortida a dos quarts de 12 del matí i Maria Arnal i Marcel Bagés tancaran el festival a dos quarts de 7 de la tarda. Al llarg del dia passaran diferents artistes i grups com Pepet en acústic, a les 12 del migdia; Marcel Casellas Trio, a dos quarts de dues de la tarda; Halldor Mar, a un quart de 4; Mazoni, que presentarà el nou disc Carn, os i tot inclòs a tres quarts de 5 de la tarda.

Entre concerts, Riverter animarà l'ambient amb la seva música tot fent un recorregut pel castell i els jardins. També s'insatal·laran companyies teatrals i d'espectacles, com Toti Toronell i Laitrum teatre Micro-Shakespeare: Shakespeare com mai l'havies vist...o sentit, humor, amor, intriga, mort, venjança, crispetes, públic convertit en actor i grans ovacions.

Durant el matí, hi haurà instal·lats als jardins els jocs gegants Medievàlia, jocs d’inspiració medieval per a nens i nenes de totes les edats. Alhora, també hi haurà tallers de manualitats amb materials reciclats en la mateixa zona dels concerts. A més es podrà gaudir de serveis de menjar com ara Food-tracks, bar, gelats, fruita, creps i cervesa artesana. Durant el matí es podran fer visites guiades al castell a les 11, 12 i les 13 hores.
 

Marcel Casellas Trio tocarà a dos quarts de dues de la tarda Foto: Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura