La Somnàmbula presenta tres circuits nous en l'edició d'aquest divendres

La cursa, que organitza Sant Tomàs, tornarà a obrir-se amb l'òpera del cantautor italià Bellini

Redacció
05 de juliol del 2017
Elena Congost iniciarà la cursa de la Somnàmbula
Elena Congost iniciarà la cursa de la Somnàmbula | CAM
Sant Tomàs torna a organitzar La Somnàmbula, la cursa solidària i nocturna a Roda de Ter aquest divendres 7 de juliol. La novetat d'enguany són tres circuits: un per corredors, un altre per caminadors i un d'adaptat per a tots els públics. L'entitat espera repetir l'èxit de les passades edicions on van superar les 470 persones. Els beneficis obtinguts es destinaran a l’adquisició de l’equipament necessari per al nou edifici a Vic del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç Tris Tras que es troba ja en la fase final de construcció.

Enguany hi haurà 3 recorreguts diferents. El circuit més llarg, Troneres, tindrà una distància de 7,3 km d’asfalt i terra pels corredors; Tocatardans serà de 4,5 km d’asfalt i terra per les persones que caminin; i Noctàmbuls tindrà 4,4 km d’asfalt, accessible per persones amb mobilitat reduïda. Les persones que no puguin venir, però vulguin col·laborar es podran inscriure al dorsal solidari i fer el seu donatiu.

La competició rebrà la guanyadora de la medalla d'or en marató dels últims Jocs Paralímpics de Río de Janeiro, Elena Congost, que s'encarregarà d’iniciar la cursa a la plaça Major de Roda de Ter a dos quarts de 10 de la nit. Com cada any, abans de la cursa hi haurà la interpretació en directe d'una peça de La Somnàmbula, l’òpera del compositor italià Bellini, cantada per la soprano Rosa Mari.

Les inscripcions es poden fer per Internet  fins al dia 4 de juliol o bé el mateix dia de la cursa a partir de les 8 del vespre. El preu és de 9 euros pels adults i 4 pels menors de 14 anys. El preu inclou un obsequi, ressopó i totes les inscripcions efectuades des de la web entraran en el sorteig de diversos premis.
 

Inscriu-te a la cursa

 

Elena Congost iniciarà la cursa de la Somnàmbula Foto: CAM

 
Arxivat a