Sant Pere de Torelló es prepara pel Re-Fes-Te

Els dimecres i dijous del mes de juliol hi ha programades activitats per a tots els públics

Redacció
04 de juliol del 2017
Sant Pere de Torelló té programades diverses activitats durant els dimecres i dijous del mes de juliol amb Re-Fes-Te, un seguit d'actes gratuïts per a tots els públics. L'esdeveniment arrenca aquest dimecres 5 de juliol i acabarà el dijous 27 del mateix mes. L'encarregat de donar el tret de sortida és un curs de còctels a les 8 del vespre dimecres, que continuarà dijous 6 amb la piscina municipal oberta fins que es faci fosc. 

La setmana següent, el dia 12 els més joves seran els protagonistes, ja que l'activitat que hi ha és un torneig de Play Station i de Wii. En canvi, el 13 anirà adreçat als més grans amb un ball de salsa a partir de dos quarts de 9 del vespre.

El 19 de juliol hi haurà cinema infantil a partir de les 7 de la tarda amb una pel·lícula sorpresa, segons especifica l'Ajuntament del municipi. L'endemà el cantautor Roger Usart oferirà un concert a la plaça Montmany a dos quarts de 9 del vespre.

La darrera setmana, dimecres 26 tindrà lloc un curs de cuina a les 8 del vespre i l'acte de cloenda serà el grup d'animació infantil, anomenats Els Xescos, que explicaran 5 contes dels 5 continents diferents a la plaça del Teatre a dos quarts de 9 del vespre.
 

Cartell de la programació del Re-fes-te Foto: Sant Pere de Torelló