La segona edició de la Cursa dels 7 Portals de Vic s'amplia fins a 600 inscripcions

La carrera utilitzarà xips per cronometrar el temps dels corredors i les set portalades estaran il·luminades durant el recorregut

Presentació de la cursa
Presentació de la cursa | Ajuntament de Vic
Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 11:25h
L'Ajuntament de Vic amb col·laboració amb el Club Natació Vic, la Unió excursionista de Vic i el Club Atlètic Vic organitzen la segona edició de la Cursa nocturna dels 7 Portals que tindrà lloc dins el marc de la festa major el pròxim dijous 16 de juliol. Enguany s'ha ampliat el nombre d'inscripcions fins a 600 corredors, 130 més que l'any anterior, i la carrera serà cronometrada mitjançant xips. 

La cursa, que compta amb el suport d'algunes botigues esportives de la ciutat, tindrà un recorregut de cinc quilòmetres i tornarà a ser en horari nocturn per facilitar el desenvolupament del programa de la festa major. A més, aquest any s’ha elaborat un circuit adaptat per als corredors en cadira de rodes.

El regidor d'Esports, Josep Maria Roca, destaca "la voluntat de l’equip de govern de seguir treballant amb les entitats i els comerços de la ciutat”. També afegeix que els set edificis estaran il·luminats “per fer més visible el patrimoni de Vic i dotar la cursa de més simbolisme”.

El representant del Club Natació Vic (ETB), Pep de la Mora, explica que l'itinerari serà "d'uns 5 quilòmetres de llargada i en sentit antihorari”. Dins el trajecte es passarà pel carrer de Jacint Verdaguer i la Rambla de l’Hospital, els espais més amples, "amb la finalitat d’estirar la cursa". 

Josep Bisquert, membre de la Unió Excursionista de Vic, remarca l'increment de les places disponibles per córrer la cursa, “que s’ha ampliat de 470 a 600 inscripcions respecte a la primera edició”. A més Mateu Serrat, del Club Atlètic Vic, comenta que “els cronometratges seran amb xip i no manuals a diferència de l’any passat”.

Els participants es podran inscriure gratuïtament a través de les quatre botigues d’esports col·laboradores, Base Esports Estel, Diedre, Intersport Everest Horitzó i Totmodasport. En cas de realitzar-la per internet s'haurà de pagar 5 euros que es destinaran a Càritas.
 

Consulta el recorregut de la cursa

Arxivat a