Manlleu construirà la nova comissaria de la Policia Local a la zona del Poquí

L'Ajuntament estudia fer un equipament conjuntament amb els Mossos d'Esquadra

Terreny on es proposa la construcció de la nova comissaria
Terreny on es proposa la construcció de la nova comissaria | Adrià Costa
27 de juny del 2017
Actualitzat el 28 de juny a les 11:03h
La regidora de l'Àrea de Territori i Urbanisme, Marta Moreta, ha anunciat aquesta tarda que l'Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa un projecte per construir la nova comissaria de la Policia Local a la zona del Poquí. Així ho ha explicat Moreta durant la roda de premsa de valoració dels dos primers anys de mandat de l'equip de govern i reptes de futur.

Precisament, aquest repte es començaria a materialitzar a finals d'aquest mandat, només amb la "carcassa" de l'equipament. Moreta ha explicat que s'aixecaran les parets amb el 15% de l'aprofitament del sòl que rebrà el consistori. El projecte preveu que la nova comissaria, d'uns 1.000 m2, estigui ubicada al costat del centre comercial Mercadona, per la banda de l'Institut Antoni Pous. Aquest supermercat es traslladarà de l'espai actual a la zona del Poquí

Es preveu que les construccions d'ambdós equipaments comencin a l'hora i en paral·lel, i durin al voltant de 7 mesos. Com ja s'havia explicat anteriorment, no es contempla que hi hagi pisos a la zona, ja que l'avanç de POUM apuntava que Manlleu "no necessitava més pisos", ha apuntat Moreta.

Comissaria compartida

Una de les possibilitats és que la comissaria sigui compartida amb els Mossos d'Esquadra com en altres municipis de Catalunya. De moment, l'Ajuntament de Manlleu té cita amb el conseller d'Interior, Jordi Jané, per parlar-ne. Moreta ha remarcat que, malgrat s'està fent el POUM, "Manlleu és viu, es mou i té activitat econòmica".

El trasllat de la comissaria de la Policia Local de Manlleu és una reivindicació des de fa temps. Actualment, està ubicada als baixos de l'Ajuntament, però se'ls ha quedat petita.
 

Moreta i Garrido, durant la valoració del mig mandat Foto: ACN

Arxivat a