Sant Vicenç de Torelló es prepara pel Festival d'Estiu amb una nova ubicació

La vuitena edició agruparà cinc activitats culturals diferents entre els mesos de juny i agost

Redacció
28 de juny del 2017
Quim Vila actuarà el 27 de juliol
Quim Vila actuarà el 27 de juliol | Adrià Costa
Sant Vicenç de Torelló tornarà a constituir el Festival d'Estiu amb 6 activitats culturals diferents al llarg de l'estiu. La vuitena edició, organitzada per l'Ajuntament del municipi i l'associació mediambiental Vall del Ges. Net-ecologistes de Catalunya, es realitzarà a la plaça de l'Ajuntament en comptes de la font del Bassalet, que va tenir lloc l'any anterior. Els actes que s'efectuaran seran cinema, poesia, un concert, un espectacle humorístic i una caminada nocturna.

El tret de sortida el realitzarà la pel·lícula animada Mascotes amb l'acte "cinema a la fresca amb crispetes", que tindrà lloc el 29 de juny. El mes de juliol serà el més complert, ja que s'hi efectuaran fins a 4 actuacions. El dia 6 l'esdeveniment Cançó improvisada: Corrandes, garrotins i..., donarà pas a una antiga tradició de poesia oral improvisada sobre patrons musicals.

La setmana següent, el dia 13, la poesia serà la protagonista amb una obra anomenada Poesia i cançó. El dijous 20 el cantant de Sixtus, Jordi Company acompanyat de Guillem Vives, realitzaran un concert i el 27 es farà un espectacle irònic sobre el procés català Cap a l'espai Sideral, a càrrec de Quim Vila. Finalment, l'últim esdeveniment serà la caminada nocturna el 3 d'agost amb un recorregut d'una hora i mitja.