Tona s'incorpora al projecte Viles Florides

La iniciativa consisteix en protegir alguns indrets verds del municipi

Redacció
26 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:49h
Tona s'incorpora al projecte Viles Florides, una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta i la flor. Al marge de la iniciativa, també es busca aconseguir que els ciutadans tonencs s'impliquin i promulguin la sensibilitat ambiental paisatgística i que treballin per a la conservació i difusió del patrimoni vegetal.

Viles Florides compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme, que té com a finalitat protegir els espais verds, millorar la qualitat de vida i desenvolupar economies locals a través de parcs i jardins.

Des de l'Ajuntament han argumentat que l'adhesió és una de les accions que s'estan realitzant al poble "per implicar els tonencs i tonenques i comprometre'ls a respectar els valors de la sostenibilitat, biodiversitat, coneixement, formació i sobretot el respecte cap al medi ambient que els envolta".

Amb la incorporació de Tona, ja són 11 municipis osonencs i 117 a tot Catalunya que formen part del moviment. Alhora, suma més de 250 llars i espais públics adherits al projecte.
Arxivat a