Torelló es prepara per la 20a edició del Festus

El festival d'arts al carrer s'hi efectuaran més d'una vintena d'actuacions artístiques

Espectacle de la companyia Cuncurulla al Festus.
Espectacle de la companyia Cuncurulla al Festus. | Adrià Costa
Redacció
24 de juny del 2017
Torelló celebrarà una nova edició del festival Festus amb propostes artístiques que van des de música, circ, arts escèniques i visuals, dansa o nous llenguatges.  El festival d'arts al carrer es realitzaran espectacles destinats per a tots els públics i enguany serà la vintena edició, que tindrà lloc els dies 7,8 i 9 de juliol.

Aquesta temporada, la cantant sueca Adna presentarà el seu últim treball Closure, publicat al passat mes de març, i que ara estrena videoclip. També s'exposarà l'àlbum del debut de Museless, projecte de Laura Llopart, anomenat Dichotomy History.

La companyia Brunette Bros. Circus exhibiran un peculiar teatre humorístic de titelles en el seu camió. El seu vehicle es convertirà en un escenari sobre rodes que desplegarà una fira elevada de 3 escenaris diferents. El grup conegut com a The Greatest & 2nd smallest circus in the world (El millor i el segon circ més petit) realitzarà una exposició animal, un doble “side show” amb monstres i una carpa de circ de qualitat mundial on princeses aèries i homes canó apareixeran entre atrevits actes acrobàtics. 
Arxivat a