Tots els partits de Taradell entren a l'equip de govern

Es creen dues regidories per ERC: Igualtat i Participació Ciutadana

Tots els regidors de l'Ajuntament formen part de l'equip de govern.
Tots els regidors de l'Ajuntament formen part de l'equip de govern. | SI
Redacció
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:48h

El ple d'aquest mes de juny a l'Ajuntament de Taradell va formalitzar l'acord entre el PDECat, ERC i Solidaritat per la Independència (SI) per entrar a formar part de l'equip de govern. Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, ja va explicar, quan es va anunciar el pacte amb ERC, que "sempre és bo sumar esforços i treballar amb entesa".

El passat 15 de juny, doncs, es va aprovar el decret que determina les noves funcions dels nous membres del govern. Concretament, s'han creat dues regidories noves gestionades per Esquerra. Una de Participació Ciutadana, que assumeix Salvador Clor; i l'àrea d'Igualtat va a càrrec de Mercè Riera. D'altra banda, Jacint Casadevall, de SI, actua com a regidor adjunt a Relacions Institucionals i de qüestions vinculades amb el procés que està vivint Catalunya.

Aquest pacte no és nou, ja que l'antiga Convergència ja havia governat amb Esquerra a Taradell. "Havien sigut anys molt bons" explicava l'alcalde, remarcant que s'ha de recuperar aquest tarannà "i més ara, en els temps que corren", fent referència al procés català. "Això demostra maduresa política", sentenciava. L'Ajuntament de Taradell està format per 13 regidors: 8 del PDECat, 4 d'ERC i 1 de SI. El PDECat tenia la majoria igualment, però, tal com explicava l'alcalde: "Independentment que siguem majoria, si podem sumar esforços, millor".
Arxivat a