La Farga signa un acord amb l'empresa italiana Danieli

D'aquesta manera es reforça el posicionament internacional i competitivitat de l'empresa osonenca

Redacció
16 de juny del 2017

Alessandro Trivillin, Co-CEO de Danieli i Oriol Guixà, CEO i President de La Farga, amb els equips respectius. Foto: La Farga


A finals de maig el grup la Farga va firmar un acord amb l'empresa italiana Danieli per reforçar les línies estratègies de la companyia, la venda de tecnologia. Danieli és líder en la fabricació d'equipaments i plantes per a la indústria dels metalls fèrrics. D'aquesta manera es reforça el posicionament internacional i de desenvolupament de l'empresa osonenca.

Tal com expliquen una nota, aquesta aliança ha esdevingut possible gràcies a l'experiència de més de 200 anys de la Farga en el sector del coure i el seu posicionament mundial. La Farga fins a dia d'avui ha transferit la seva tecnologia i el seu coneixement a més de 30 plantes d'arreu del món, posicionant-se com una empresa capdavantera.

Aquest acord permet a les dues empreses reforçar la seva competitivitat i el seu posicionament mundial. Inka Guixà, Directora General de La Farga, afirma amb aquest acord la seva empresa "oferirà un nou servei integral al mercat de les plantes de coure, transferint el seu know how, el seu procés tecnològic i la seva experiència de la mà d'un equip humà altament format i amb una gran experiència mundial". Per Danieli, l'acord arriba en un procés d'expansió en el subsector dels metalls no fèrrics (alumini i coure) i li permet aprofitar així l'ampli coneixement de La Farga per adaptar la seva oferta tecnològica a les especialitats del treball amb coure.