Sant Quirze de Besora dona la benvinguda a la calor amb la festa major

Destaca la Nit de Gats amb l'Orquestra DiVersiones i l'estrena d'"Humor Amarillo"

Redacció
15 de juny del 2017
Concert de l'Orquestra Maravella, en una festa major de Sant Quirze de Besora
Concert de l'Orquestra Maravella, en una festa major de Sant Quirze de Besora | Josep M. Costa
Com cada any, Sant Quirze de Besora dona la benvinguda a l'estiu amb la festa major. L'encarregada de donar el tret de sortida, aquest dijous a la nit, és l'orquestra Cavall Bernat amb les seves havaneres. L'endemà divendres, que és festa local el municipi, les hores queden plenes amb activitats per tots els gustos i les edats. Per la quitxalla les activitats començaran amb l'animació infantil de Landry El Rumbero, aquest divendres, i amb l'animació infantil amb xeringada i escuma, l'endemà dissabte.

Pels més joves, es repeteix, aquest divendres 16 de juny, Els Reis Mags seguint l'estrella, on hi haurà una batucada, a més del correfoc, i el sopar de gats i gatetes. Després d'aquests actes arriba la tradicional festa Nits de Gats al Pavelló amb l'orquestra DiVersiones i dj Cristian. L'endemà dissabte, també hi haurà concert i ball de l'Orquestra Maravella pels més balladors. Entre les novetats, també destaca "Humor Amarillo", activitats per a totes les edats. Aquests actes es faran dissabte, 17 de juny.

D'altra banda,l'espectacle de "Dani i Peyu" serà alguna de les darreres activitats de diumenge. El castell de focs de diumenge posarà fi a la festa major de Sant Quirze de Besora.
 

Consulta totes les activitats

 

Sardanes amb l'orquestra Maravella. Foto: Josep Maria Costa