El rector de la UVic-UCC compareixerà al Parlament per parlar del present i futur de la Universitat

La compareixença es podrà seguir en directe a través del Canal Parlament

Jordi Montaña
Jordi Montaña | Adrià Costa
Redacció
07 de juny del 2017
El rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) compareixerà aquest dijous, 8 de juny, juntament amb els rectors de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Lleida i la Universitat Autònoma de Barcelona, a la comissió d’Empresa i Coneixement del Parlament de Catalunya per tal d’informar sobre l’estat actual i l’evolució de la Universitat.

Durant la compareixença, el rector explicarà en quin punt es troba la UVic-UCC pel que fa a docència, recerca, transferència de coneixement i internacionalització i altres aspectes de la Universitat, com el model pedagògic, la voluntat de vertebrar el territori i la nova de Facultat de Medicina. Aquesta compareixença coincideix amb la celebració del 20è aniversari del reconeixement de la Universitat de Vic per unanimitat de totes les forces del Parlament.

La compareixença començarà a les 15.00h i durarà vint minuts. Després s’obrirà un torn de preguntes. Es podrà seguir tot en directe per streaming a través del Canal Parlament.