Acte unitari a Vic amb els partits i les entitats que defensen el «sí» al referèndum

L'ANC Vic organitza un esdeveniment a la plaça Major per escenificar la signatura del manifest local de la Taula del Sí

Redacció
06 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:48h
L'ANC Vic escenificarà aquest dissabte la signatura del manifest local de la Taula del Sí, amb els partits i les entitats sobiranistes que defensen l'opció del "sí" al referèndum. L'acte comptarà amb la participació de les forces polítiques independentistes i es farà a les 7 del vespre a la plaça Major de Vic.

A banda de la benvinguda, que anirà a càrrec de l'alcaldessa, Anna Erra, hi intervindran representants de tots els partits: Josep Sort (Reagrupament), Uriel Bertran (SI), Antoni Castellà (Demòcrates), Katia Junks (CUP), Marta Rovira (ERC) i Jordi Turull (PDECat). Per part de les entitats, hi participaran Àlex Montes (Súmate), Jordi Bosch (Òmnium) i Jordi Sànchez (ANC). D'aquesta manera, s'escenficarà el manifest de la Taula del Sí que els representants locals dels partits i les entitats van signar el passat 24 de maig.

El músic i humorista de Moià Quim Vila serà l'encarregat d'amenitzar l'acte amb l'espectacle Cap a l'espai sideral. L'Agrupació de Sords de Vic i Comarca també col·laborarà en l'acte, amb un interprèt de llengua de signes. Vic no és l'únic municipi que ha signat un manifest com aquest. De fet, Manlleu va ser el primer municipi on van signar un manifest a favor del referèndum amb tots els partits representats a l'Ajuntament (i Podem), excepte el PSC. També s'hi van sumar els sindicats UGT i Comissions Obreres.
 

Els integrants de la Taula pel Sí de Manlleu, després de signar el manifest. Foto: Adrià Costa

Arxivat a