Acaba sense èxit el tercer dia de recerca de l'anciana desapareguda a Seva

La dona de 78 anys, veïna de Sant Miquel de Balenyà, va sortir de casa seva dijous al vespre i no va tornar

Recerca de la dona desapareguda a Osona
Recerca de la dona desapareguda a Osona | Ajuntament de Sant Miquel de Balenyà
Redacció
04 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:46h
Els equips d'emergència han desactivat cap a les vuit del vespre d'aquest diumenge la recerca de la dona de 78 anys desapareguda a Seva (Osona) dijous al vespre. En la batuda que ha començat a primera hora, hi han treballat sis dotacions terrestres de Bombers, un helicòpter, tres dotacions dels Mossos d'Esquadra i diversos membres de Protecció Civil.

A més, uns 300 voluntaris, repartits en grups de 20 persones, també han ajudat en les tasques de recerca, que han acabat sense èxit. Amb tot, segons els Bombers, segurament aquest dilluns al matí es reprendrà la busca. La dona, veïna d'una masia del terme de Seva, va sortir de casa seva dijous al vespre i ja no va tornar, moment en què es va denunciar als Mossos d'Esquadra la seva desaparició. La batuda d'aquest diumenge s'ha concentrat als municipis de Seva, Taradell i Tona.

El dispositiu de cerca es va activar a les 21.33 hores del mateix dijous amb la participació de dos helicòpters de Bombers i Mossos d'Esquadra, unitats canines d'ambdós cossos, la unitat de muntanya dels Mossos i diversos voluntaris i familiars. La recerca durant la jornada de divendres es va concentrar als municipis de Seva, Taradell i Tona. No hi va haver èxit i a les 21.30 hores es va suspendre la cerca fins a primera hora d'aquest dissabte, quan va continuar la seva cerca, també sense localitzar-la, el mateix que ha passat diumenge.