Els Hostalets de Balenyà estrena el Nyam Nyam Music Festival

Aquest divendres el parc Vall-llosera acull l'inici d'aquest certamen que durarà els tres primers divendres de juny

El parc de Vall-llosera acull els tres concerts
El parc de Vall-llosera acull els tres concerts | Toni Carrasco
Toni Carrasco
02 de juny del 2017
Actualitzat a les 17:56h
El bucòlic espai recuperat pels veïns i pel propi ajuntament, el parc de Vall-llosera i on hi havia fins fa poc els antics safareigs públics del poble ha estat l'escenari escollit pel primer Festival d'Estiu de músics emergents, anomenat també Nyam Nyam Music Festival 2017. Durant els tres primers divendres d'aquest mes de juny aquest bonic i una mica selvàtic parc públic, amb un petit torrent que el travessa, acollirà tres concerts de joves músics d'arreu.

La idea va sortir del jovent del poble i en aquesta primera edició totes les actuacions són a l'aire lliure, gratuïtes i de nous valors emergents de la música jove del nostre país i d'altres indrets de l'estat.

Està previst que hi hagi un petit equip de so i que el públic pugui seure en aquest entorn natural per a fer el seu pícnic de sopar, que s'ha de portar cadascú, d'aquí el nom del Festival, Nyam Nyam. Un concert a la fresca perquè tothom que vulgui pugui gaudir de la música, del moment, del lloc i de l'entorn.

Els dos objectius centrals d'aquest nou festival de joves i per a tothom neix per una banda de donar oportunitats a joves músics del territori de fer conèixer el seu treball, i per l'altra banda de començar el bon rotllo d'estiu, una mica abans del que és habitual" segon el regidor de joventut Alexis Sáez.

Roger Argemí enceta el festival

Aquest divendres, 2 de juny a les 9 del vespre aquest nou festival s'encetarà amb l'actuació del jove cantautor igualadí, Roger Argemí que ens presentarà el seu nou treball Un nou sentit amb la coneguda cançó Ara te'n vas, elaborat en col·laboració amb Carles Ribes d'Amelie. Una jove promesa del pop que amb tan sols 18 anys ja ha compost i interpretat tot solet íntegrament aquest primer CD.

El proper divendres 9 de juny també a les nou podrem escoltar les rítmiques lletres de la rapera canària ShuVag, ara instal·lada en terres catalanes. La jove insular considera el rap com un estil de vida més que un estil de música i està trepitjant fort a la nostra comarca per demostrar que les noies també tenen molt a dir en aquest estil musical, a vegades, només concretat en el sexe masculí.

I la clausura tindrà lloc el divendres 16 de juny a les nou amb la jove cantautora dels Hostalets, Vita Blank. Amb un pop acústic molt suau la jove hostaletenca ens cantarà les seves pròpies cançons, fugint de les versions d'altres i amb només una guitarra i la seva veu ens convencerà, segur, que encara no ho hem sentit tot en el panorama musical català.
 

Consulta més informació

Arxivat a