Neix ManlleuActua per promoure teatre infantil i juvenil

La proposta sorgeix del Premi BBVA de Teatre

La companyia Indi Gest recollint el premi a la gala
La companyia Indi Gest recollint el premi a la gala | Josep M. Montaner
Redacció
26 de maig del 2017
Aquest dissabte Manlleu acull una nova proposta per promoure el teatre infantil i juvenil. Amb el títol ManlleuActua, es tracta d'una jornada d'activitats teatrals vinculada al Premi BBVA de Teatre que vol recuperar en part l'origen on va néixer el guardó. Aquesta edició els infants són els protagonistes. Així doncs, durant tot el dissabte, diferents espais de Manlleu hi haurà diferents accions per plasmar les múltiples cares del teatre.

Les activitats començaran amb dues actuacions de dues companyies infantil i juvenil. La primera serà la Cia. Infantil Teatre Centre de Manlleu que representarà l'obra El petit dels tres tambors i la segona la Cia TalVolta de Granollers, que farà Remuc, una adaptació de l'obra Búfals de Pau Miró, tot a l'espai Rusiñol.

La jornada acabarà també amb dues obres, a les 6 de la tarda a Dalt Vila, amb L'home bala i l'ovella parla (cia Albert Viñas. Pallasso de carrer) i De Peluche (cia. Efímer). ManlleuActua l'organitza Fundació Antiga Caixa Manlleu i compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de Manlleu, BBVA CX i la Fundació Antigues Caixes Catalanes.
 

Consulta tota les activitats

Els pallassos van animar la gala d'aquest dilluns. Foto: Josep M. Montaner