Un home ataca dos agents i un cotxe a la comissaria dels Mossos de Vic

El detingut, que està en valoració psiquiàtrica a l'Hospital de Vic, ha cridat "Al·là és gran"

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:04h
Els Mossos d'Esquadra de Vic han detingut aquest matí a un home de 35 anys, d'Almeria, per atacar-los i trencar una finestra d'un cotxe dels agents amb el cap. Els fets es remunten a les 10 del matí d'aquest dimecres quan dos agents de Mossos han vist un home a fora de la comissaria. Li han demanat la identificació i aquest s'hi ha negat.

Tal com informen els agents a Osona.com, l'home s'ha posat agressiu i s'ha resistit a la identificació. A més, portava un filferro a la butxaca i, tot i que no ha intentat punxar els mossos, durant el procés d'identificació, un agent ha resultat ferit amb un esquinç a les costelles, contusions i erosions vàries.

Aquest s'ha intentat tirar contra els Mossos de cap, però els agents s'han apartat i ha xocat contra la finestra d'un cotxe policial, trencant-ne el vidre. Llavors ha intentat marxar del lloc dels fets, però l'han pogut detenir. En el moment de la detenció ha cridat "Al·là és gran" en àrab.

L'autor dels fets ha estat traslladat a l'hospital a l'espera de valoració psiquiàtrica. De fet, fa dos dies també va ser detingut a Girona per delictes semblants. Els agents apunten que estudiaran aquest cas, tot i que estan pendents dels resultats psiquiàtrics de l'Hospital.
Arxivat a