«Cançons de fer camí», al Cicle de Música i Poesia del Castell de Montesquiu

Aquest cap de setmana dos concerts tanquen el certamen

Redacció
24 de maig del 2017
l Castell de Montesquiu va encetar una nova proposta cultural aquest mes de maig: el Cicle de Música i Poesia. Aquest divendres, 26 de maig, presenta el penúltim espectacle Cançons de fer camí de Borja Penalba i Mireia Vives. Es tracta d'un concert de cançons pròpies combinades amb poesia musicada de diferents autors i autores, com Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Joanjo Garcia, Joan Vergés, Roc Casagran, Ovidi Montllor o Bob Dylan.

L'actuació anirà acompanyada del Food Truck la Tartana (amb productes del Ripollès, la Vall del Ges, Orís i el Bisaura) per prendre alguna cosa mentre es gaudeix de l'espectacle, que començarà a dos quarts de 9 del vespre.

Per acabar el cicle, es deixarà la Cabanya del castell i es traslladarà a un punt emblemàtic del territori: l'altiplà del Castell de Besora, el proper diumenge 28 de maig. Els arqueòlegs Marta Fàbregues i Francesc Busquets posaran al dia de les excavacions que s'hi porten a terme i el grup Gots De Tuba acabaran d'amenitzar la jornada amb la seva música alegre des de dalt el cim.
 

Compra les entrades