Vic acull el Vermutròniks a la plaça dels Màrtirs

La nova aposta, d'aquest dissabte, complementa la Fira del Disc i es preveu continuar cada tercer dissabte de mes, amb música en directe i La Vermuteria del Clot

La Vermuteria del Clot
La Vermuteria del Clot | Aj. de Vic
Redacció
19 de maig del 2017
Vermutròniks és la nova aposta que arriba per complementar la ja existent Fira del Disc a la plaça dels Màrtirs cada tercer dissabte de mes. L'activitat, programada dins del cicle Dissabtes als Màrtirs per dinamitzar aquesta zona de l'Eixample Morató, neix com a prova pilot i amb la voluntat que pugui continuar periòdicament a partir del mes de setembre.

La primera sessió del Vermutròniks, un esdeveniment per a tots els públics i edats, comptarà amb la participació de Miguelisto Superstar Dj, conegut com a vocalista de la Fundación Tony Manero, i el vigatà Dj Manguesson.

La Fira del Disc es podrà visitar aquest dissabte 20 de maig a partir de les 9 del matí a la plaça dels Màrtirs. Serà més tard, a les 12 del migdia, quan comenci la música en directe i es pugui complementar amb les diferents propostes de vermut a càrrec de La Vermuteria del Clot. Es preveu continuar amb aquesta activitat cada tercer dissabte de mes.