Els treballadors de l'Ajuntament de Roda de Ter protesten per la política laboral

Denuncien l'incompliment sistemàtic del consistori d'acords que estaven en marxa i la manca de transparència de l'alcalde

Treballadors protestant
Treballadors protestant | CCOO
Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:29h
Treballadors de l'Ajuntament de Roda de Ter van protestar aquest dimarts al ple de municipal per denunciar la política laboral. Tal com informen des de CCOO, volen fer sentir la seva veu per la "contractació a dit i manca de transparència de l'actual alcalde des de l'inici de mandant".

La representació de CCOO a l'Ajuntament de Roda de Ter també va denunciar "el bloqueig de qualsevol negociació per voluntat expressa de l'alcalde, l'incompliment sistemàtic d'acords que estaven en marxa, pel que són d'obligat compliment fins que no hi hagi un de nou, i que s'havien pactat amb l'anterior equip de govern, la política de contractació discrecional sense oferta pública d'ocupació, atorgament de complements personals a dit sense passar per Mesa general de negociació, etc.

CCOO ha fet palesa la seva voluntat de continuar amb les mobilitzacions fins que l'Alcalde "abandoni la seva actitud poc democràtica que no respecta el marc negociador amb la plantilla". Tampoc descarten accions legals davant diverses irregularitats en la gestió.

 
Arxivat a