Trenta-set visions diferents del caos

L'ACVic inaugura l'exposició del programa Art i Escola on hi han participat escoles d'Osona, el Moianès, el Ripollès, el Vallès Oriental, el Bages i el Solsonès

Durant la inauguració de l'exposició.
Durant la inauguració de l'exposició. | ACVic
Redacció
15 de maig del 2017
L'ACVic Centre d'Arts Contemporànies de Vic va inaugurar la setmana passada l'exposició de la sisena edició del programa Art i Escola, dedicat a promoure la presència de l'art als centres educatius. Tal com informa ACVic en una nota, a la mostra s'hi pot veure com el concepte del caos ha servit als centres participants per potenciar la creativitat dels seus alumnes utilitzant activitats, suports i materials ben diversos.

Concretament, l'exposició sobre el caos exhibeix una tria dels 37 treballs realitzats pels 31 centres adherits al programa i els quasi 3.300 alumnes d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Educació Especial que hi han pres part. Els centres participants són d'escoles d'Osona (la gran majoria), el Moianès, el Ripollès, el Vallès Oriental, el Bages i el Solsonès.

ART + ESCOLA + CAOS exhibeix treballs inspirats en el procés de creació d'alguns artistes; és el cas de l'Escola Vedruna on els alumnes s'han inspirat amb Jackson Pollock, Gherard Richter i Yayoi Kusama. L'exposició dona tanta importància al resultat final com al procés i, per això, en molts casos els passos seguits en cada projecte es poden veure en vídeo a través de monitors. La mostra, situada a l'ACVic Centre d'Arts Contemporànies, es pot veure fins al 23 de juny.
 

Durant la inauguració de la mostra Foto: ACVic