La Fira de la Cervesa de Balenyà preveu acollir un miler de persones

Hi haurà setze cervesers i com a fi de festa actuacions de Bonobos, S'Temple Bar, The Lievens i Patxi Leiva

Imatge del darrer any
Imatge del darrer any | Aj. de Balenyà
Toni Carrasco
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:28h

Imatge del darrer any Foto: Aj. de Balenyà


Des de les onze del matí i fins a les dues de la matinada d'aquest dissabte, 13 de maig, el centre urbà dels Hostalets de Balenyà acollirà la 8a edició de la Fira de la Cervesa i la 5a Mostra d'entitats locals. Bona part dels actes lúdics, els concerts musicals, les activitats de les entitats i la degustació de cerveses de fins a setze productors artesanals catalans d'arreu, tindran lloc a les places Josep Espona i Bosch i Jover. Segons fonts de l'organització, la fira preveu acollir més de mil persones, una xifra similar a les anteriors edicions.

Els cervesers que oferiran les seves darreres birres de qualitat són 08 de Barcelona, Terra de Centelles, Espina de Ferro de Vilanova del Camí, Cerberus d'Artés, Barret de Granollers, Calavera de Sant Joan de les Abadesses, Grenyut de Santpedor, Montseny de Seva (Sant Miquel de Balenyà), Barra de Rubí, la singular Gruit de Castellbell i el Vilar, Gat Graz de Sant Bartomeu del Grau, Popaire de Blanes, LoVilot d'Almacelles, Tribal de Muntanyola, Tro Ales de Barcelona i Synera d'Arenys de Mar.

Les actuacions musicals, totes gratuïtes, començaran a les 8 del vespre i s'allargaran fins ben passada la mitjanit amb Bonobos, S'Temple Bar, TheLievens i el cantautor PatxiLeiva. La banda de Centelles, Bonobos, presentaran el seu darrer treball Crida! , amb la seva barreja de ritmes pop-rock, llatins, funk i reggae. S'Temple Bar ens evocaran i ens faran recordar les terres irlandeses amb la seva música de taverna barrejada amb temes purament catalans; els de Santa Maria d'Oló, nascuts al 2011, presentaran el seu CD Quan les gerres alçarem. Els TheLievens, no vénen d'Anglaterra sinó de la ciutat comtal i ens mostraran el seu pop-rock que traspassa fronteres amb el seu debut al món musical amb el treball autoeditat l'any passat, TheColourofthewalls. Per últim el cantautor PatxiLeiva torna als Hostalets amb les seves cançons i algunes noves versions, una veu i una guitarra melòdica contundent i directe, un autèntic JuanPalomo a l'escenari: un directe potent, unes lletres personals, una música molt pròpia, una producció impecable, tot, ell solet...i t'arriba a l'ànima.

Un total de trenta entitats del poble oferiran activitats de tota mena i tallers per a totes les edats, com teatre, exhibicions de swing, gimcanes, jocs i taller de bombolles de sabó gegants, etc. Qui ho vulgui podrà sopar a l'aire lliure amb una botifarrada popular i està prevista l'assistència de més de mil persones. Com en anys anteriors, la fira està organitzada pel Joenacc, el Consell de Joves local i l'ajuntament.
Arxivat a