Més de 300 persones participen a la 12a edició del Rodajocs a Manlleu

Les AMPA de les escoles bressol i les escoles de primària del municipi organitzen, un any més, una matinal plena d'activitats lúdiques

Uns infants fent una mandala gegant
Uns infants fent una mandala gegant | Aj. de Manlleu
Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:38h

Uns infants fent una mandala gegant Foto: Aj. de Manlleu


El cap de setmana passat va tenir lloc la dotzena edició del Rodajocs, amb la participació d'unes 300 persones. El Rodajocs és una matinal familiar d'activitats lúdiques organitzada per les AMPA de les escoles bressol i les escoles de primària de Manlleu.

L'espai escollit aquest any va ser el pati de l'escola Puig-Agut, que va acollir tot de propostes de jocs sota el tema "Jocs gegants per a petits i grans". Bitlles, tres en ratlla, jocs de punteria, circuit de psicomotricitat, mandala gegant, construccions amb caixes... són alguns exemples dels jocs que van preparar les diferents AMPA, i dels que infants i famílies van poder gaudir i compartir al llarg del matí de dissabte.

El Rodajocs està organitzat pel Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament de Manlleu, concretament per la Xarxampa, comissió en la que representants de les AMPA de totes les escoles de Manlleu programen activitats diverses al llarg de tot el curs escolar.
Arxivat a