El centre obert Tripijoc de Manlleu celebra els seus 25 anys

Per commemorar l'aniversari s'organitzarà una jornada d’activitats, tant de treball com lúdiques, el divendres dia 9 de juny

Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:39h

Infants participant en activitats del Tripijoc. Foto: Aj. de Manlleu


Ara fa 25 anys que l’Ajuntament de Manlleu va decidir apostar i posar en marxa el recurs socioeducatiu del centre obert Tripijoc. Tal com expliquen en una nota de premsa, al llarg de tots aquests anys, la seva funció principal ha estat la de desenvolupar una tasca preventiva per donar suport, estimular i potenciar l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsics i l'esbarjo dels infants del municipi, especialment els que es troben en una situació de risc social.

El centre obert pretén compensar les dificultats detectades dels infants atesos, mitjançant el treball individual i grupal, la intervenció amb les seves famílies, el treball en xarxa i la comunitat.

Més de 360 infants

Al llarg d’aquests 25 anys han passat més de 360 infants per aquest centre. Actualment el centre obert Tripijoc està atenent cada setmana uns 40 infants per curs escolar, distribuïts en dos grups d’edat: De 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys.

Per commemorar aquests 25 anys s’ha organitzat una jornada el divendres dia 9 de juny, en la que s’oferiran diferents activitats durant tot el dia. Les activitats aniran destinades als infants i a les seves famílies i també a professionals de diferents àmbits.
Arxivat a