Vic i Senegal, units per promoure la mobilitat d'estudiants de la UVic al país africà

Els estudiants d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC podran fer pràctiques a l’escola de Diatock, on l’Ajuntament ja desenvolupa un projecte de cooperació al desenvolupament

Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:59h

Els tres representants signant el nou acord Foto: Aj. de Vic


Vic i Senegal s'uneixen més, ara per l'educació. L'Ajuntament de Vic, la UVic-UCC i el Ministeri d'Educació del Senegal van signar aquest dimarts un conveni amb l’objectiu de promoure la mobilitat d’estudiants, professors, investigadors i personal de la UVic-UCC a l’escola de Diatock, població senegalesa on precisament l’Ajuntament porta a terme projectes de cooperació al desenvolupament.

Aquest conveni és fruit del viatge oficial del passat mes de gener a Senegal, permetrà desenvolupar activitats de docència, investigació, transferència de coneixement i difusió en matèries d’interès comú per a les tres institucions. Així, a partir del curs que ve, els estudiants de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes de la UVic-UCC que ho desitgin, podran sol·licitar les pràctiques de final de grau a Diatock.
 
L’alcaldessa de Vic, Anna Erra; el rector de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), Jordi Montaña; i el representant del Ministeri d’Educació del Senegal, Seydou Sane, van signar l'acord de col·laboració a tres bandes aquest dimarts al migdia.
 


 
Arxivat a