Els alumnes del Lluçanès publiquen els seus «Contes per la Pau»

Es tracta d'un projecte de 4 anys on s'ha treballat temes sobre la pau i la gestió saludable dels conflictes i emocions

Els 4 volums
Els 4 volums | Aj. de Prats de Lluçanès
Redacció
30 d'abril del 2017

Els 4 volums Foto: Aj. de Prats de Lluçanès


Els alumnes del Lluçanès publicat el projecte "Contes per la Pau". Es tracta d'una iniciativa fruit de 4 anys de treball amb els escolars de l'Escola Lluçanès i l'Escola FEDAC Prats, durant els quals s'han treballat diversos temes sobre la pau i la gestió saludable dels conflictes i emocions.

Cada any s'ha escollit un tema, en concret s'han tractat: el conflicte, la diferencia, l'empatia i les discapacitats. D'aquestes sessions n'han sorgit els 4 volums de contes que el dia de Sant Jordi Escolar es van lliurar a les escoles per tal que els facin arribar a les famílies dels alumnes que hi van participar.

Contes per la Pau al Lluçanès és el recull dels contes inventats, escrits i il·lustrats pels alumnes durant el taller "Contes per la Pau", ideat i conduït per Lali Barenys en col·laboració amb els docents de les escoles de Prats de Lluçanès i del Centre de Recusos Pedagògics d'Osona Nord a Perafita. L'edició ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Prats de Lluçanès i del Consorci del Lluçanès.
Arxivat a