L'Esquirol acull el 10è Mercat de la terra i les trompetes

Enguany, com a novetat, destaca la zona habilitada per als tastets

Redacció
27 d'abril del 2017
Mercat de la Terra a l'Esquirol.
Mercat de la Terra a l'Esquirol. | Adrià Costa
L'Esquirol acull un any més el Mercat de la terra i les trompetes. En la seva 10a edició, la jornada torna amb una novetat: una zona habilitada per als tastets. En aquest raconet es podrà degustar tranquil·lament els productes del mercat mentre s’hi escolta les actuacions de la 1a trobada de bandes de carrer.

L’eix vertebrador de l’esdeveniment és el mercat de productes agroalimentaris i artesans del Collsacabra oferts pels comerços locals, i la majoria d'activitats estan orientades al plaer de l’experiència del tast a través de diferents sentits. El mercat, organitzat la CAC (Cabrerès associació de comerciants) i l'Ajuntament de l'Esquirol, és aquest diumenge, a partir de les 10 del matí.
 
PROGRAMA
10:00 - 19:00h Venda de productes agroalimentaris i artesans, degustació de tastets oferts pels comerços locals, inflables, exposició d'eines antigues de pagès i servei de bar. Jornada florida; Mercat de flors, guarnim l'Esquirol de flors.
10:00 - 13:00h II trobada de burros del Collsacabra.
10:30 - 12:30h Tallers de treballs manuals per la canalla: Fem un burro?
12:00 - 17:00h I trobada de bandes de carrer a la zona de tastets.
12:15h Pujada al campanar. Inscripcions durant el matí al bar del mercat (2€). Premis pels tres primers classificats i refrigeri per tots els participants.
16:00 - 19:00h Tasts de gintònics i mojitos.
17:00h Tast de músics locals (versions de rock)