El carrer Sant Bartomeu de Torelló, reobert al trànsit a partir de divendres

Instal·laran un radar per controlar la velocitat dels vehicles

Redacció
27 d'abril del 2017
Aquest divendres es torna a obrir la circulació el carrer Sant Bartomeu de Torelló, després d'estar pràcticament sis mesos tallat al trànsit, a causa de les obres de remodelació. Tal com informa l'Ajuntament de Torelló, aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, ha anat a càrrec de l'empresa Ingeniería Constructora Manresana i es va adjudicar per un cost de 275.154 euros.

Tot i que encara hi pot haver alguns detalls per acabar, el carrer s'obrirà igualment al trànsit al llarg de divendres, ja que es tracta d'actuacions de petita envergadura. Aquestes es resoldran en les properes setmanes i es podran compatibilitzar amb el trànsit de persones i vehicles per la calçada.

Les obres del carrer Sant Bartomeu han consistit en la conversió del carrer en via de plataforma única i en la millora dels serveis generals. El carrer, per tant, serà de prioritat per a vianants, cosa que significa que s'adoptaran mesures per reduir la velocitat dels vehicles que hi circulin. En les properes setmanes s'instal·larà un radar per controlar la velocitat dels vehicles.


 

Arxivat a