Detenen l'expresident del Club Patí Vic per blanqueig i altres delictes econòmics

També s'ha detingut un dels directius d'una gestoria de Manresa relacionada amb el club | Les actuacions policials formen part d'una segona fase d'actuació del cas | Miquel Altimiras va estar al càrrec durant 12 anys

Miquel Altimiras, a punt d'entrar al cotxe dels mossos aquest matí
Miquel Altimiras, a punt d'entrar al cotxe dels mossos aquest matí | Adrià Costa
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 27 de gener del 2018 a les 12:13h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous al matí l'antic president del Club Patí Vic, Miquel Altimiras, per un presumpte delicte de blanqueig de capital i altres irregularitats econòmiques. La policia catalana ha escorcollat durant aquest matí la casa de Altimiras a Manlleu i s'han endut una caixa amb diferents materials. Miquel Altimiras va estar en el càrrec durant 12 anys i va dimitir després que no obtingués el suport necessari per aprovar els pressupostos de l'entitat, a l'abril del 2016.

També s'han detinguts dues persones més, que formen part d'una segona fase del cas que es va iniciar l'abril de l'any passat, quan es van escorcollar les dependències del club per un presumpte pagament irregular de sous. Finalment, es va multar el club per frau a la Seguretat Social.
 

Un agent del Mossos emportant-se una caixa de proves del domicíli d'Alitimiras. Foto: Adrià Costa


Durant aquestes dates (abril 2016), Altimiras va deixar el càrrec i lamentava la situació que s'havia generat al voltant de la investigació i també va defensar l'antic gerent de l'entitat, Joan Viñas, que estava en el punt de mira de les acusacions per irregularitats administratives.

A aquestes detencions s'hi sumen a la mala situació econòmica del club, que va aprovar un pla de viabilitat fa pocs mesos per evitar el concurs de creditor; i a la polèmica que va generar la subvenció de 50.000 euros (en concepte de lloguer del pavelló del club) que va rebre de l'Ajuntament de Vic.
 

Roda de premsa de Miquel Altimiras, a les instal·lacions del CP Vic

Arxivat a