S'aturen les obres de l'hospital de la Santa Creu perquè rescindeixen el contracte a l'empresa constructora

De cara la setmana que ve es coneixeran les dates de represa i de termini dels treballs al centre de salut

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat el 28 d'abril a les 19:12h
El patronat de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic ha rescindit el contracte a l'empresa constructora Dragados y Certis, encarregada de les obres d'ampliació del centre de salut. Segons fonts de la Fundació, es tracta d'una "rescissió amistosa del contracte".

Els treballs al centre de salut es van haver d'aturar per les troballes arqueològiques que es van fer a la zona, cosa que va endarrerir les obres quatre mesos. Per això, l'empresa va demanar una ampliació del contracte econòmic, que la Fundació no ha acceptat. Les obres, doncs, s'adjudicaran a la segona empresa candidata al concurs, TOP Proyectos y Contratas, de Barcelona.

Represa d'obres?

Segons el CHV, aquest dijous, la Fundació s'ha de reunir amb el Departament de Cultura per acordar de quina manera s'aborden les obres després de les troballes arqueològiques. De cara la setmana que ve, la Fundació s'ha de reunió amb la nova empresa adjudicatòria, i hauran de lligar el nou desenvolupament dels treballs per pactar el nou calendari: la represa i el termini de les obres.
Arxivat a