Comencen les obres de millora del ferm a la C-17 entre Parets del Vallès i la Garriga

Els treballs inclouen la renovació del paviment i l’adequació de les barreres de seguretat, senyalització, junts d’estructures i cunetes | El pressupost és de 3 milions d’euros i el termini d’execució, de sis mesos

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 8:11h
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les tasques prèvies corresponents a les obres de millora a la C-17 entre Parets del Vallès i la Garriga per millorar-ne la seguretat i la comoditat en la conducció. Els treballs preveuen la renovació del paviment en un tram que té una longitud de 13 quilòmetres i doble calçada. Es millorarà el ferm i s’adequaran les barreres de seguretat i la senyalització vertical i horitzontal. Així mateix, el departament ha informat que “es preveu la reparació i la substitució, si és necessari, dels junts d’estructures que estiguin deteriorats i la millora de les cunetes”.

Aquesta actuació compta amb un pressupost de 3 milions d’euros i tindrà un termini d’execució de sis mesos.

Els treballs comportaran restriccions al trànsit en horari nocturn. En concret, les nits entre la de diumenge a dilluns i la de dijous a divendres, des de les 22 hores fins a les 6 hores en el tram de Parets del Vallès a Granollers, i des de les 20 fins a les 6 hores, de Granollers a la Garriga. Les afectacions, que començaran la nit del 7 al 8 de maig, consistiran en l’ocupació d’un carril per sentit de la circulació, de manera que es deixarà lliure un carril per al trànsit de vehicles en cada sentit.

Més millores

Territori i Sostenibilitat té en licitació dues obres més de seguretat viària a la C-17 per un valor total de 2,2 milions d’euros. En concret, s’han previst treballs de tractament amb paviment antilliscant en punts del tram entre la Garriga i Centelles i de protecció de talussos entre Granollers i Centelles. Es preveu que aquestes obres s’iniciïn abans de l’estiu. Paral·lelament, té en fase de projecte dues actuacions de millores addicionals a la C-17 entre la Garriga i Centelles, corresponents al reforçament del ferm i d’elements com la senyalització, el drenatge i les barreres de seguretat.