El Cos de Crist del Barmutet, la millor «Santa Tapa»

Vic Comerç va organitzar la tercera edició de la SantaTapa, on es van servir unes 1.500 tapes en 3 dies entre els 10 bars i restaurants participants

Una desena de restaurants han participat a la 3a edició
Una desena de restaurants han participat a la 3a edició | Vic Comerç
Redacció
25 d'abril del 2017
Vic Comerç va organitzar un any més la "Santa Tapa", la ruta gastronòmica per restaurants de Vic. En la tercera edició, que va acabar el dissabte 15 d'abril, van participar-hi 10 bars i restaurants ubicats majoritàriament al casc antic: El Barmutet, La Cuca, El Moll de la Fusta, La Taverna del Call, Les putes receptes de la iaia, Norton ZN, Restaurant Major3, Atlàntida Bar Restaurant, Vicfood i Ay Papantla.

Cadascun d'aquests establiments va crear una tapa per a l'ocasió amb noms de referències

Una desena de restaurants han participat a la 10a edició Foto: Vic Comerç

bíbliques: El pecat concebut, Santificat el vostre nom, Misericòrdia, Cos de Crist, Esperit Sant, Manà, entre altres. La proposta més votada entre el públic va ser la de la vermuteria el Barmutet, anomenada "Cos de Crist" que consistia en un farcell de pasta brisé de brandada de bacallà amb salsa pesto rosso.

D'altra banda, entre tots els participants es va sortejar un sopar per a dues persones al Barmutet. La guanyadora ha estat Dolors Casacuberta de Tona, que va acabar tot el passaport de la ruta. El sorteig es va fer aquest dilluns, després de recollir totes les butlletes.

Vic Comerç es mostra molt satisfeta d'aquesta tercera edició i considera que, juntament amb el Tapajous, s'han creat i consolidat dues activitats de referència gastronòmica a la ciutat de Vic.
Arxivat a