Alícia Andreu, guanyadora del Premi Ciutat de Manlleu de narrativa

Es van presentar una trentena d'obres d'arreu dels Països Catalans

Redacció
24 d'abril del 2017

Durant l'entrega de guardó amb la guanyadora, el jurat i els finalistes Foto: Dolors Collell


La manlleueneca Alícia Andreu ha estat la guanyadora de la 23a edició del Premi Ciutat de Manlleu de narrativa. El guardó, que es va entregar aquest diumenge, es lliura anualment coincidint amb la diada de Sant Jordi. L'escriptora, nascuda a Manlleu i instal·lada a l'Esquirol, era la segona vegada que es presentava al certamen literari.

Aquest cop ho va fer amb l'obra Jason Porter, que narra la història d'una dona que viatja als Estats Units d'Amèrica i coneix a aquest professor. Precisament Porter anima a la dona a escriure un llibre per explicar la seva història al nou país. La història, per tant, acaba parlant del mateix professor, que dona títola  l'obra guanyadora.

El jurat, format per Montserrat Llorencs, Anna Piela, Emili Jané, i Roger Font, va valorar l'orginalitat del document que està molt ben lligat. El premi està valorat en 500 euros i permetrà a l'escriptora publicar la seva a obra amb la Témenos Edicions. L'organització ha rebut una trentena de treballs, procedents d'arreu dels Països Catalans.
 

Guanyadora, jurat, alcalde de Manlleu i finalistes Foto: Osona.com


 
Arxivat a