Calldetenes edita una guia dels seus comerços

La guia surt al carrer aquest Sant Jordi i agrupa els comerços, empreses de serveis i productors de proximitat del municipi

L'alcalde de Calldetenes i membres de la nova junta
L'alcalde de Calldetenes i membres de la nova junta | Aj. de Calldetenes
Redacció
22 d'abril del 2017

L'alcalde de Calldetenes i membres de la nova junta Foto: Aj. de Calldetenes


L'àrea de Comerç de l'Ajuntament de Calldetenes, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes i la regidoria de Pagesia i Món rural, han estat treballant des del passat mes de juliol en l'edició d'un catàleg comercial i empresarial de Calldetenes.

Tal com explica l'Ajuntament, l'objectiu del catàleg és donar a conèixer la variada oferta local amb una guia de fotos i fitxes amb la informació actualitzada de totes les empreses de comerç i serveis, així com els productors de proximitat locals. El catàleg conté 28 pàgines i agrupa una vuitantena d’empreses en 14 categories: alimentació, bars i restaurants, perruqueria i estètica, salut, mascotes, comerç mixt, moda, equipament de la llar; enginyeria, arquitectura i assessoria; instal·lació, reparació i construcció; automoció; serveis gràfics i de comunicació; lleure, oci i esport, i productors de proximitat.

Aquesta primera edició, d’una tirada inicial de 5.000 exemplars, es distribuirà a través dels establiments i dels punts d’informació turística i estratègics de la comarca d’Osona. A més a més, també es repartirà a totes les llars de Calldetenes perquè els veïns puguin trobar tot allò que necessiten sense sortir del municipi, fomentant el comerç local. La guia també estarà disponible en format digital.

L’edició d’aquesta guia és una de les accions proposades a l’estudi de suport a l’estratègia comercial realitzat pels serveis tècnics de la Diputació de Barcelona l’any passat. D’altres accions de suport al sector que es porten a terme aquest any són la participació a la Setmana del Comerç amb la distribució de bosses reutilitzables, la Fira de la Mercè de Calldetenes, un dinamitzador, entre d’altres.

D’altra banda, i després d’un període de transició, l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes ha presentat la nova junta directiva. Els nous membres que estaran al capdavant de l’entitat un cop finalitzat el traspàs de càrrecs seran Ferran Forcada, president; Emili Alcázar, vicepresident; Dolors Comerma, tresorera, i Simeó Parareda, secretari. 
 

La nova guia Foto: Aj. de Calldetenes